Советот на Општина Илинден ја одржа 14-та редовна сеница

Објавено на: 02.11.2018 - 09:29

 

Во конференциската сала на Домот на култура „Илинден“, Советот на Општина Илинден ја одржа својата 14-та редовна сеница. Советниците го усвоија кварталниот извештај за извршување на Буџетот на Општина Илинден  за период од 01.01 до 30.09.2018 година, а беше донесена и одлука за за давање согласност на Одлуката за измена и дополнување на одлуката за утврдување на цени за продажба на селектиран отпад.

Советот донесе одлука за давање согласност на финансиските  извештаи на ЈКП  „Илинден“ и ЈКП „Водовод“ за период од 01.01.2018 година до 30.09.2018 година, а беа усвоени и извештаите за работата и резултатите од работењето во двете јавни комунални претпријатија за период  од 01.01.2018 година до 30.09.2018 година.

 

Остави коментар

Податоците од ова поле нема да бидат никаде јавно објавени.
  • Адресите на web страниците и e-mail адресите автоматски се претвораат во линкови.
  • Автоматско додавање на нов ред.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

Повеќе информации во врска со опциите за форматирање

Image CAPTCHA
Внесете ги карактерите прикажани на сликата.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013