Информации, заклучоци и препораки во врска со превенција од Корона вирусот

Објавено на: 16.03.2020 - 11:11

Почитувани,

Во прилог Ве информираме со усвоените заклучоци, мерки и препораки за превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус), од страна на Владата и Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство:

Министерство за здравство - Информации Корона вирус - КЛИКАЈ ТУКА

 • Препораки за домашна изолација - КЛИКАЈ ТУКА
 • ЛИСТА НА ЗЕМЈИ СО НИСКО, СРЕДНО И ВИСОКО НИВО НА РИЗИК - 15.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА
 • Објаснување за прогласување на пандемија од СЗО-КЛИКАЈ ТУКА
 • Известување за прекин на воспитно-образовниот процес во училиштата - КЛИКАЈ ТУКА

 

Заклучоци, мерки и препораки:

 • Заклучоци,мерки и препораки од 40-2 седница на Влада 13.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 40-1 седница на Влада 13.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 40 седница на Влада 13.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 38 седница на Влада 08.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 37 седница на Влада 07.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 36 седница на Влада 06.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 35 седница на Влада 04.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 34 седница на Влада 03.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 32 седница на Влада 31.03.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 31-1 седница на Влада 30.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 31 седница на Влада 30.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 29 седница на Влада 26.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 28 седница на Влада 25.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 27 седница на Влада 24.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 26-1 седница на Влада 23.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 26 седница на Влада 23.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 25-1 седница на Влада 21.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 25 седница на Влада 21.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 24 седница на Влада 20.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 23 седница на Влада 19.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 22 седница на Влада 18.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 21 седница на Влада 17.03.2020 -КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци, мерки и препораки од 20 седница на Влада 16.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци, мерки и препораки од 19 седница на Влада 14.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци, мерки и препораки од 18 седница на Влада 13.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци, мерки и препораки од 17 седница на Влада 12.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци, мерки и препораки од 16 седница на Влада 11.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци, мерки и препораки од 15 седница на Влада 10.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА

Остави коментар

Податоците од ова поле нема да бидат никаде јавно објавени.
 • Адресите на web страниците и e-mail адресите автоматски се претвораат во линкови.
 • Автоматско додавање на нов ред.
 • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

Повеќе информации во врска со опциите за форматирање

Image CAPTCHA
Внесете ги карактерите прикажани на сликата.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013