Галерии

Книжевно пладне со писателот Александар Поповски Галерија - Изложба на Павле Кузмановски во Домот на култура „Илинден“ Отворена 18-та Литературна манифестација „Илинден 2017“
Успешно реализирана 11-та Манифестација „Подарете книга за Велигденско јајце-Симбол на Христовото Воскресение “ Отворена изложбата „Уметниците и Велигден” на Климе Коробар Незаборавен етно концерт на Аги Хершку од Унгарија во Домот на култура „Илинден“
Проектот „Со зеленило против загадувањето“ успешно реализиран Се одржа традиционалната 12-та по ред Априлијада Интензивно се реализира Проектот „Со зеленило против загадувањето“
Галерија: Учениците се вклучија во Проектот „Со зеленило против загадувањето“ Незаборавен Осмомартовски концерт во Домот на култура „Илинден“ Здруженијата на граѓани добија нови простории во новоизградениот Дом на култура во Марино
Празникот Водици масовно одбележан во Општина Илинден Малите коледарчиња го најавија Божик Во Домот на култура „Илинден“ отворена изложба на уметници од Општина Илинден
Во Домот на култура „Илинден“ отворена изложба на слики од ликовната колонија во Радовиш

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013