Галерии

Промовирани книги на двајца млади автори-ученици во ООУ „Гоце Делчев“ Отворена изложбата „Убава е Македонија“ на академскиот сликар Новица Трајковски Успешно реализиран меѓународниот проект Мост на пријателство меѓу Општина Илинден и Општина Решетари, Хрватска
Завршна приредба во градинката „Гоце Делчев“ Отворена изложба на уметниците од Општина Илинден, во Домот на култура „Марино“ Се одржа традиционалниот турнир во таеквондо „Илинден Опен“
Отворена изложбата „Живот во бои“ на Андријана Мациев Со спортски активности и изложбени работилници одбележан патрониот празник на ООУ „Гоце Делчев“ Мост на пријателство меѓу Општина Илинден и Општина Решетари, Хрватска
Одбележани 16-ет години од смртта на припадникот на безбедносните сили, Роберт Петковски Заврши 18-та Литературна манифестација „Илинден 2017“ која најде почесно место во календарот на македонските културни настани Величествен поетски митинг „Стихови за душата“ во Домот на култура „Илинден“
Во Домот на култура „Илинден“ се одржа 18-то Литературно матине за деца Во Домот на култура „Марино“ отворена втората општинска библиотека Галерија - Денови на книгата во општина Илинден
Промовирана стихозбирката „Песна на ридот“ од Гордана Михаилова Бошнакоска

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013