Галерии

Рехабилитација на локален пат Дељадровци-Манастирски комплекс Св. Ѓорѓија Доделени дипломите за завршени бесплатни курсеви во рамките на КЕЦ „Илинден“ Во Домот на култура „Илинден“ отворена изложбата „Немир на светлосни сенки“, на Мелка Николовска
Одбележан патрониот празник на ОУ „Браќа Миладиновци“ Со „Македонска свадба“ дечињата од големите групи се простија од градинката „Гоце Делчев“ Свечено одбележан Спасовден-патрониот празник на н.м. Мрпшевци
Со дружба на писателите во манастирскиот комплекс „Свети Ѓорѓија“ заврши 15-та Литературна манифестација „Илинден“ 2014 Поетски митинг „Стихови за душата“ Се одржа 15-то Литературно матине за деца
Промовирана „ Антологија на балканскиот расказ“ на Раде Силјан Промоција на „Допирот на музиката“ на Дафне Калотеј Промовиран романот на Паскал Гилевски „Посмртна венчавка“
Со отворање на Деновите на книгата во Општина Илинден почна 15-та Јубилејна Литературна Mанифестација „Илинден“ 2014 Општински натпревари во атлетика во организација на Сојузот за училишен спорт Одбележана 13-ет годишнината од смртта на припадникот на безбедносните сили Роберт Петковски
Општинската библиотека Илинден побогата за 2.000 нови книги

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013