Форум за Локален економски развој на Општина Илинден

Објавено на: 22.12.2017 - 12:20

Со учество на компании кои што стопанисуваат во општина Илинден, претставувани од сопствениците, директорите и членовите на менаџерските тимови, општината секоја година организира Форум за Локален економски развој на општина Илинден.

Покрај претставниците на бизнис заедницата на Форумот учествуваа редовни учесници се и претставници на мисијата на ОБСЕ во Скопје, претставници на финансиски институции, невладини организации, претставници на граѓанскиот сектор и на локалната самоуправа.

 

 

АРХИВА:

Форум за Локален економски развој на Општина Илинден 2019

Форум за Локален економски развој на Општина Илинден 2017

Форум за Локален економски развој на Општина Илинден 2015

Форум за Локален економски развој на Општина Илинден 2013

Форум за Локален економски развој на Општина Илинден 2011


 

Агенда за Форум за лер 13.04.2017 - PDF

Агенда за Форум за лер 14.12.2017 - PDF

Агенда за Форум за лер 29.03.2018 - PDF

Деловник за работа на Форумот за ЛЕР - PDF

Покана за Форум за лер 13.04.2017 - PDF

Покана за Форум за лер 14.12.2017 - PDF

Покана за Форум за лер 29.03.2018 - PDF

Список на присутни лица 13.04.2017 - PDF

Список на присутни лица 14.12.2017 - PDF

Список на присутни лица 29.03.2018 - PDF

Записник од Форум за лер 13.04.2017 - PDF

Записник од Форум за лер 14.12.2017 - PDF

Записник од Форум за лер 29.03.2018 - PDF

 

Решение за формирање на Форум за ЛЕР - PDF

Членови на Форум за ЛЕР - PDF

Стратешки План за ЛЕР

Презентација реализација на 4 годишен акционен план

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013