Финансирање и буџет

Објавено на: 12.07.2010 - 16:06

Документи

КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ИДЕЈНО РЕШЕНИЕ ИЗРАБОТКА НА ИДЕЈНО РЕШЕНИЕ ЗА ДОГРАДБА НА ДЕТСКА ГРАДИНКА „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ВО н.м.МАРИНО
ОПШТИНА ИЛИНДЕН БУЏЕТ 2014
План за јавни набавки 2014
ЗАВРШНА СМЕТКА НА БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ИЛИНДЕН ЗА 2012 г.
Конечен извештај на овластен државен ревизор 2010 г
Конечен извештај на овластен државен ревизор 2010 г
Општина Илинден - План за јавни набавки 2013
Општина Илинден Буџет 2013
Општина Илинден завршна сметка на Буџет 2012
Ревизорски извештај Општина Илинден
Оглас за доделување на договор на јавна набавка - Фекална канализација
Податоци за финансискиот капацитет на Oпштинa Илинден
Општина Илинден отчет за 2011г Финанси
Завршна сметка на Општина Илинден за 2011 година
Буџет на Општина Илинден за 2012 година
ПРЕДЛОГ БУЏЕТ НА ОПШТИНА ИЛИНДЕН За 2012 година
Завршна сметка Општина Илинден 2010 година
Буџет на Општина Илинден за 2011 година
Годишен извештај 2010 година
Буџет на Општина Илинден за 2010 година
Реализиран буџет на општина Илинден во период од 2005 до 2008 година

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013