Отчет на Градоначалникот Жика Стојановски за работењето на Општина Илинден во 2020 година

Published on: 09.02.2021 - 21:29

Почитувани сограѓани, 

Доследно на претходните години, ви го презентираме извештајот за работењето на општина Илинден за 2020 година. 

Во прилог ви го доставуваме отчетот на градоначалникот Жика Стојановски за работењето на Општина Илинден во 2020,

со наслов „Резултати. Развој. Инвестираме во Иднината“ - ЛИНК.

Отчет - АРХИВА

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013