Галерии

Со Манифестацијата „Подарете книга за Велигденско јајце-Симбол на Христовото Воскресение“, досега обезбедени 33.000 книги На повеќе локации во Општината се реализра Проектот „Со зеленило против загадувањето“ Галерија: хуманитарна манифестација Тортијада „Слатка мистерија 2018“
Жителите на општина Илинден масовно го одбележаа празникот Водици Коледарчињата од општина Илинден со песна го најавија Христовото раѓање Изложба на уметници од општина Илинден - Галерија
Отворена изложба на уметници од општина Илинден Општина Илинден беше домаќин на квалитетен младински ракометен турнир ИЗЛОЖБА „ИЛИНДЕН СО ПРИЈАТЕЛИТЕ“, ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА „ИЛИНДЕН“ - ГАЛЕРИЈА
Отворена изложбата „Илинден со пријателите“ Форум за Локален економски развој на Општина Илинден Учество на граѓаните во креирањето на Буџетот на Општина Илинден за 2018 година
Галерија - Изложба на слики од ликовната колонија во Радовиш во Домот на култура „Илинден“ Партиципативно учество на граѓаните во креирањето на Буџетот на Општина Илинден за 2018 година Во Домот на култура „Илинден“ отворена изложба на слики од ликовната колонија во Радовиш
Oдбележан патрониот празник на ОOУ „Ристо Крле“

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013