Галерии

Рекреативната велосипедска трка во должина од 5 километри најмасовна досега Фудбалерите на „Илинден“, „Кадино“ и „Марино“ одиграа ревијален фудбалски натпревар Со најголем број учесници досега се одржаа натпреварите во атлетика
Натпревар во „Брзо пиење на кригла точено пиво“ Шаховскиот турнир го освои Дејан Динев Скопскиот плански регион и Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ потпишаа Меморандум за соработка
Отворена изложбата „Ретроспектива“ на Блаже Донев Подобрување на локалната патна инфраструктура Со завршна приредба испратена 9-та генерација дечиња од постоењето на градинката „Гоце Делчев“
Со поетски митинг „Стихови за душата“ беше крунисана 19-та Литературна манифестација „Илинден 2018“ Се одржа традиционалното 19-то Литературно матине за деца Портрет на писателот Милан Јазбец, амбасадор на Република Словенија во Република Македонија
Промоција на книгата „Сончев дворец“ на Перо Миленковски Галерија - Денови на книгата во општина Илинден Промовиран романот „Совршен странец“ на Ивана Наскова
Отворена 19-та Литературна манифестација „Илинден 2018“

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013