Галерии

Отворена изложба на Снежана Колевска по повод Денот на Општина Илинден Отворена изложба на словенечката сликарка Аленка Герлович Незаборавен концерт на средношколскиот бенд од Општина Илинден
Свечено испратена 10-та генерација дечиња од постоењето на градинката „Гоце Делчев“ Отворена ликовна изложба „Бесконечност”, на Анка Колева Меморијален фудбалски натпревар во чест на Роберт Петковски
Учениците од ООУ „Гоце Делчев“ во посета на Хрватска, во рамките на проектот „Мост на пријателство: Илинден – Решетари“ Рехабилитација на локалниот пат Кадино-клучка автопат А4 Јубилејната 20-та Литературна манифестација „Илинден“ цела седмица беше центар на балканската поезија
Подарок книга во чест на јубилејната 20-та Литературна манифестација „Илинден“ „Стихови за душата“ - круна на јубилејната 20-та Литературна манифестација Илинден Промовиран романот „Венецијанска бајка“ на Марко Павловски, од Хрватска
Промовирана книгата „Мартин Крпан-дипломат и воин“ од проф. д-р Милан Јазбец Отворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден“ Промовирана антологијата „Десет унгарски поети“, во рамките на Литературна манифестација „Илинден“
Промоција на книги на седуммина млади автори на Литературната манифестација „Илинден“

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013