Одбележан патрониот празник на градинката „Гоце Делчев“

Published on: 04.02.2020 - 16:42

Детската градинка „Гоце Делчев“ со прекрасно подготвена приредба, пред поголем број родители и гости, меѓу кои и градоначалникот на Општина Илинден, Жика Стојановски, на свечен начин го  одбележа 11-от патронен празник.

Во приредбата учествуваа дечињата од групите „Цвет“, „Сонце“, „Пчелка“, „Јаготка“ и „Виножито“ кои низ игра и песна ги претставија карактеристиките на 12-те месеци во годината, за што беа наградени со бурни аплаузи од присутните.

 

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013