Кадетите од ООУ „Гоце Делчев“ најдобри на градскиот противпожарен квиз натпревар

Published on: 21.11.2018 - 10:48

Екипата од ООУ “Гоце Делчев“ од Општина Илинден, во категорија кадети го освои првото место на 34. противпожарен квиз натпревар во организација на Противпожарниот сојуз на Град Скопје.

Учениците Јована Петровска, Софија Добревска и Михаела Симуновска на натпреварот пожаа одлично знаење освојувајќи максимален број на поени. Како победници на градскиот натпревар тие ќе учествуваат на републичкиот квиз натпреварот што ќе се одржи во Свети Николе, во текот на месец декември, во организација на Противпожарниот сојуз на Македонија.             

 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013