Советот на Општина Илинден ја одржа 14-та редовна сеница

Published on: 02.11.2018 - 09:29

 

Во конференциската сала на Домот на култура „Илинден“, Советот на Општина Илинден ја одржа својата 14-та редовна сеница. Советниците го усвоија кварталниот извештај за извршување на Буџетот на Општина Илинден  за период од 01.01 до 30.09.2018 година, а беше донесена и одлука за за давање согласност на Одлуката за измена и дополнување на одлуката за утврдување на цени за продажба на селектиран отпад.

Советот донесе одлука за давање согласност на финансиските  извештаи на ЈКП  „Илинден“ и ЈКП „Водовод“ за период од 01.01.2018 година до 30.09.2018 година, а беа усвоени и извештаите за работата и резултатите од работењето во двете јавни комунални претпријатија за период  од 01.01.2018 година до 30.09.2018 година.

 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013