Спорт

Published on: 14.07.2009 - 22:15

 

Спортски терени во општина Илинден:

Фудбалско игралиште Кадино

Фудбалско игралиште Марино

Повеќенаменско игралиште Ајватовци

Повеќенаменско игралиште Илинден

Спортска сала „Гоце Делчев“ Илинден

Тениски терени - „Спортски образовен центар“

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013