Инспекциски надзор-Инспекторат

Published on: 12.12.2011 - 15:49

Електронска пошта

inspektorat@ilinden.gov.mk   

Телефон

02/2571-703

02/2571-704

Локал

Комунален инспектор, животна средина 121

Урбанистички инспектор 123

Градежен инспектор 111

Инспектор за животна средина

070/677-994

Инспектор за комунални дејности

075/454-915

Комунален редар

075/475-134

077/529-653

Овластен  урбанистички инспектор

077/580-945

 Овластен градежен инспектор

070/240-446

 

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013