Средно општинско стручно училиште “Илинден”

Published on: 14.01.2014 - 12:05

Средно општинско стручно училиште “Илинден”

Адреса: Улица 534 бр.29

Контакт: 02/2556 111

e-mail: suilinden@yahoo.com

website: www.sosuilinden.edu.mk

Директор: Зоранче Арсовски

 

 Вид на образование: Електротехничка струка

Образовни профили:

-Електротехничар за компјутерска техника и автоматика

-Електротехничар за електроника и телекомуникации

 

Архива:

За прв пат се воведува средно образование во Општина Илинден

Почна со работа првото средно училиште во Општина Илинден

Од 1 септември се воведува средно образование во Општина Илинден

ПРЕДАДЕНО ВО УПОТРЕБА НОВОТО МОДУЛАРНО УЧИЛИШТЕ ВО ОПШТИНА ИЛИНДЕН

ВИДЕО КЛИП: ОБРАЗОВНO-СПОРТСКИ ЦЕНТАР ИЛИНДЕН-МАРИНО

Поставен камен темелник на Модуларно средно и основно училиште во Општина Илинден

 

 

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013