ЛЕАП

Published on: 17.07.2009 - 14:53

Општина Илинден го донесе и усвои  Локален Акционен План за заштита на животната средина (ЛЕАП) во кој при спроведената јавна анкета граѓаните го дефинираа немањето на канализационен систем како приоритет проблем број еден во општината.

Првиот сегмент во н.м. Марино е пред пуштање во употреба и е значаен чекор за општина Илинден да прерасне од рурална во урбана средина.

 

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013