Отчет на градоначалникот Жика Стојановски за реализираните проекти во Општина Илинден во 2014 година

Published on: 08.04.2015 - 10:45

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013