Промовирана стихозбирката „Песна на ридот“ од Гордана Михаилова Бошнакоска

Објавено на: 20.04.2017 - 09:24

Во Домот на култура „Илинден“ во рамките на 18-та Литературна манифестација „Илинден 2017“ беше промовирана стихозбирката „Песна на ридот“ од нашата позната поетеса Гордана Михаилова Бошнакоска.

За пораките што ги носи оваа стихозбирка, како и за творештвото на Михаилова Бошнакоска пригодна реч одржа писателот Иван Чаповски. Промоцијата беше збогатена со стиховите од стихозбирката „Песна на ридот“, во прекрасна изведба на Антонио Павловски.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013