Средно општинско стручно училиште “Илинден”

Објавено на: 14.01.2014 - 12:05

Средно општинско стручно училиште “Илинден”

Адреса: Улица 534 бр.29

Контакт: 02/2556 111

e-mail: suilinden@yahoo.com

website: www.sosuilinden.edu.mk

Директор: Зоранче Арсовски

 

 Вид на образование: Електротехничка струка

Образовни профили:

-Електротехничар за компјутерска техника и автоматика

-Електротехничар за електроника и телекомуникации

 

Архива:

За прв пат се воведува средно образование во Општина Илинден

Почна со работа првото средно училиште во Општина Илинден

Од 1 септември се воведува средно образование во Општина Илинден

ПРЕДАДЕНО ВО УПОТРЕБА НОВОТО МОДУЛАРНО УЧИЛИШТЕ ВО ОПШТИНА ИЛИНДЕН

ВИДЕО КЛИП: ОБРАЗОВНO-СПОРТСКИ ЦЕНТАР ИЛИНДЕН-МАРИНО

Поставен камен темелник на Модуларно средно и основно училиште во Општина Илинден

 

 

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013