Спорт

Објавено на: 14.07.2009 - 22:15

 

Спортски терени во општина Илинден:

Фудбалско игралиште Кадино

Фудбалско игралиште Марино

Повеќенаменско игралиште Ајватовци

Повеќенаменско игралиште Илинден

Спортска сала „Гоце Делчев“ Илинден

Тениски терени - „Спортски образовен центар“

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013