Проекти

Локален Економски Развој/ЛЕР

ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ (ЛЕР) е една од најзначајните општински функции и надлежности, особено при преминот кон децентрализација чија главна цел е да обезбеди развој на локалното стопанство во Општина Илинден.

ЛЕАП

Општина Илинден го донесе и усвои  Локален Акционен План за заштита на животната средина (ЛЕАП) во кој при спроведената јавна анкета граѓаните го дефинираа немањето на канализационен систем како приоритет проблем број еден во општината..

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013