Правилник за систематизација на работните места во Општина Илинден

Објавено на: 08.03.2016 - 10:45

Правилник за систематизација на работните места во Општина Илинден

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

 

Шема - PDF

 

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013