План за јавни набавки

Објавено на: 25.01.2017 - 09:40

Општина Илинден го објавува годишниот План за јавни набавки во електронска форма.

Планот можете да го превземете или да го разгледате по кликање на следните патеки, доколку имате инсталирано PDF-Reader на вашиот компјутер.

Подетални информации за објавените огласи можете да добиете на веб страната (https://www.e-nabavki.gov.mk) на Електронскиот систем за јавни набавки. 

 

План за јавни набавки 2020 - кликај тука

План за јавни набавки 2019 - кликај тука

План за јавни набавки 2018 - кликај тука

 

Извештај за склучени договри за спорведени јавни набавки 1.1 до 31.12.2017 - кликај тука


Извештај - јавни набавки на договори со вклучени анекси 2017 - кликај тука

 

Архива: 

 

Архива до заклучно август 2020 г. на следниот линк, КЛИКАЈ ТУКА.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013