Отчет

Објавено на: 27.01.2016 - 13:22

Отчет на Градоначалникот Жика Стојановски за работењето на Општина Илинден во 2020 година

„Резултати.Развој.Инвестираме во Иднината“

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

КЛИКАЈ ТУКА - електронско издание

 

Извештај за работењето на Општина Илинден во 2019 година

ПРЕДИЗВИЦИТЕ НА ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА

 
КЛИКАЈ ТУКА - PDF

 

Отчет 2018 - Водечки индикатори за одржлив Локален Економски Развој

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

 

 

Отчет 2017 - Водечки индикатори за одржлив Локален Економски Развој

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

 

Отчет 2016 - Инвестициските патишта водат кон општина Илинден

 

КЛИКАЈ ТУКА - PDF


 

Отчет 2015 - Преглед, анализа и претставување на реализирани проекти и активности во 2015 година

КЛИКАЈ ТУКА - PDF


 

Отчет на градоначалникот Жика Стојановски за реализираните проекти во Општина Илинден во 2014 година

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

 

Општина Илинден - 365/дела - Отчет 2013

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

 

Општина Илинден „Отчет 2009-2012 - забрзан одржлив економски развој“

КЛИКАЈ ТУКАPDF

 

Реализирано 2011 „Вложуваме во иднината“

КЛИКАЈ ТУКА  - PDF

 

Извештај за работата и економијата во 2010 година

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

 

Извештај за работата и економијата во 2009 година

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

 

Резултати-Активности 2005-2008 година

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013