Општински информатор

Извештај за работењето на Општина Илинден во 2019 година - ПРЕДИЗВИЦИТЕ НА ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА 07.02.2020
Општински Информатор „Илинден“ Број 65-66, Јули 2019 23.07.2019
Општински Информатор „Илинден“ Број 63-64, Јуни 2019 07.06.2019
Годишен извештај за работењето на Општина Илинден во 2018 година 14.03.2019
Општински Информатор „Илинден“ Број 59-60, Јануари 2019 08.02.2019
Општински Информатор „Илинден“ Број 57-58, Август 2018 31.08.2018
Општински Информатор „Илинден“ Број 56, Јуни 2018 20.06.2018
Прилог Култура: 19-та Литературна Манифестација „Илинден“ 20.06.2018
Отчет 2017 - Водечки индикатори за одржлив Локален Економски Развој 15.03.2018
Општински Информатор „Илинден“ Број 54-55, Јануари 2018 04.01.2018
Општински Информатор „Илинден“ Број 53, Ноември 2017 03.11.2017
Општински информатор „Илинден“ број 52 - „Водечки индикатори за одржлив локален економаки развој“ 11.09.2017
Општински Информатор „Илинден“ Број 50-51, Август 2017 31.07.2017
Општински Информатор „Илинден“ Број 48-49, Јуни 2017 14.06.2017
Отчет 2016 - Инвестициските патишта водат кон општина Илинден 15.02.2017
Општински Информатор „Илинден“ Број 46-47, Јануари 2017 05.01.2017
Прилог Канали 16.09.2016
Општински Информатор „Илинден“ Број 44-45, Септември 2016 15.09.2016
Прилог „Спортски Викенд 2016“ 01.08.2016
Општински Информатор „Илинден“ Број 42-43, Јули 2016 21.07.2016
Општински Информатор „Илинден“ прилог Култура Број 40-41, Јули 2016 21.07.2016
Општински Информатор „Илинден“ Број 38-39, Март 2016 04.04.2016
Отчет 2015 - Преглед, анализа и претставување на реализирани проекти и активности во 2015 година 06.02.2016
Општински Информатор „Илинден“ Број 36-37, Декември 2015 28.12.2015
Општински Информатор „Илинден“ Број 34-35, Октомври 2015 06.10.2015
Прилог Култура: 16-та Литературна Манифестација „Илинден“ 11.06.2015
Општински Информатор „Илинден“ Број 32-33, Јуни 2015 11.06.2015
Отчет на градоначалникот Жика Стојановски за реализираните проекти во Општина Илинден во 2014 година 08.04.2015
Општински Информатор „Илинден“ Број 30-31, Декември 2014 30.12.2014
Општински Информатор „Илинден“ Број 29, Ноември 2014 12.11.2014
Општински Информатор „Илинден“ Број 27-28, Септември 2014 16.09.2014
Општински Информатор „Илинден“ Број 26, Јули 2014 18.07.2014
Општина Илинден - 365/дела - Отчет 2013 18.02.2014
Општински Информатор „Илинден“ Број 24-25, Декември 2013 18.12.2013
Општински Информатор „Илинден“ Број 22-23, Октомври 2013 15.10.2013
Општински Информатор „Илинден“ Број 20-21, Јуни 2013 27.06.2013
Општински Информатор „Илинден“ Број 18-19, Декември 2012 04.01.2013
Општина Илинден „Отчет 2009-2012 - забрзан одржлив економски развој“ 19.10.2012
Општински Информатор „Илинден“ Број 17, Август 2012 27.08.2012
Општински Информатор „Илинден“ Број 16, Јули 2012 09.07.2012
Општински Информатор „Илинден“ Број 15, Мај 2012 08.05.2012
Општински Информатор „ИЛИНДЕН“ Број 14, Декември 2011 21.12.2011
Реализирано 2011 „Вложуваме во иднината“ 21.12.2011
Општински Информатор „ИЛИНДЕН“ Број 13, Ноември 2011 14.11.2011
Општински Информатор „ИЛИНДЕН“ Број 12, Септември 2011 18.10.2011
Општински Информатор „ИЛИНДЕН“ Број 11, Јули 2011 14.07.2011
Општински Информатор „ИЛИНДЕН“ Број 10, Maj 2011 19.05.2011
Општински Информатор „ИЛИНДЕН“ Број 9 15.03.2011
Извештај за работата и економијата во 2010 година 15.03.2011
Општински Информатор „ИЛИНДЕН“ Број 8, веб верзија 04.01.2011
Општински Информатор Број 7 - Декември 2010г. 04.12.2010
Општински Информатор Број 6 - Октомври 2010г. 06.10.2010
Општински Информатор Број 5-Маj 2010г. 28.05.2010
Општински Информатор Број 4-Март 2010г. 22.03.2010
Општина Илинден - Извештај за работата и економијата во 2009 година 22.03.2010
Општински Информатор Број 3-Декември 2009г. 29.12.2009
Општински Информатор Број 2-Септември 2009г. 20.10.2009
Општински Информатор Број 1-Јули 2009г. 10.09.2009
Резултати-Активности 2005-2008г. 01.09.2009
Илинден проспект 28.08.2009

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013