ООУ "Браќа Миладиновци"

Објавено на: 13.12.2011 - 16:29

Општинско Основно Училиште „Браќа Миладиновци“ – н.м. Миладиновци

Директор: Марија Зоксимовска

 

Контакт:

Телефон: 02/2577 709

email: brmiladinovci@yahoo.com

http://brmiladinovci.edu.mk/

Подрачни училишта: Текија и Мршевци

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013