Барање за Поднесување понуди за набавка-Проект „Реконструкција на пристапен пат-улица 532“

Објавено на: 17.07.2020 - 12:38

Почитувани,

Во прилог се наоѓа барањето за Поднесување понуди за набавка- Градежни работи за подобрување на инфраструктурата на локалните патишта во избрани општини согласно изработени основни проекти Дел 1, Дел 2, Дел 3, Дел 4 и Дел 5, број БЗП Број: LRCP-9034-MK-RFB-A.2.1.1.

Во рамки на делот 1 ќе се реализира проектот во Општина Илинден „Реконструкција на пристапен пат-улица 532“, зашто подолу е дадана целосната тендерска документација и предмер пресметката за јавната набавка.

Овој проект во Општина Илинден е дел од „Проектот за поврзување на локални патишта“ кој го имплементира Министерството за транспорт и врски со финасиски средства од Светска Банка.

Носител и Договорен орган на набавката е Министерство за транспорт и врски.

Прилог:

  • Барање за поднесување понуди за набавка на Тендер 1 – Градежни работи за подобрување на инфраструктурата на локалните патишта во избрани општини согласно изработени основни проекти Дел 1, Дел 2, Дел 3, Дел 4 и Дел 5 - БЗП Број: LRCP-9034-MK-RFB-A.2.1.1 (PDF) - КЛИКАЈ ТУКА
  • Предмер пресметка ТЕНДЕР-ДЕЛ1-ПРЕДМЕР_LRCP-9034-MK-БЗП-A211 - КЛИКАЈ ТУКА

Остави коментар

Податоците од ова поле нема да бидат никаде јавно објавени.
  • Адресите на web страниците и e-mail адресите автоматски се претвораат во линкови.
  • Автоматско додавање на нов ред.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

Повеќе информации во врска со опциите за форматирање

Image CAPTCHA
Внесете ги карактерите прикажани на сликата.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013