Одбележан патрониот празник на градинката „Гоце Делчев“

Објавено на: 04.02.2020 - 16:42

Детската градинка „Гоце Делчев“ со прекрасно подготвена приредба, пред поголем број родители и гости, меѓу кои и градоначалникот на Општина Илинден, Жика Стојановски, на свечен начин го  одбележа 11-от патронен празник.

Во приредбата учествуваа дечињата од групите „Цвет“, „Сонце“, „Пчелка“, „Јаготка“ и „Виножито“ кои низ игра и песна ги претставија карактеристиките на 12-те месеци во годината, за што беа наградени со бурни аплаузи од присутните.

 

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013